Cum am ales numele copilului meu

Nu mai știu în ce context, dar am ajuns azi, în ultima zi a anului 2012, să vă povestesc despre cum aş vrea să se numească copilul meu. Asta în cazul în care voi face un copil, dar şansele sunt de 0%, pentru că îmi displac extrem de tare, tocmai de-asta iau în râs posibilitatea de fi în situaţia să aleg un nume pentru copil, cel puțin în următorii 10 ani.

În ultimul timp, atunci când vine vorba de un cuvânt care sună foarte simpatico-amuzant, de un lucru care-mi place, sau de un cuvânt mai "exotic" care sună bine, adaug replica "aşa-i voi pune numele copilului meu".


Momentan – veţi râde – pentru copilul meu cu 0 posibilitate de existenţă este rezervat numele Banu Android Twinkie Brânzică Jack Daniel's Vitiligo Hârleţ. Am să explic fiecare nume, respectiv prenume, pe care am de gând să-l dau copilului meu, în ordinea în care le-am "colecţionat".

Banu va fi numele de familie pe care-l va prelua de la mine, Android pentru că am sistemul ăsta de operare pe telefon şi mă împac bine cu el, Twinkie după bloggerul și amicul meu cu acelaşi nick-name pentru că sună simpatic, Brânzică pentru că sună amuzant și cute, Jack Daniel's pentru că toţi adoră băutura Jack Daniel's (ca să fie copilu' iubit de toţi), Vitiligo pentru că e o boală a pielii destul de naşpa, dar cu un nume exotic şi drăguţ, iar Hârleţ este cel mai recent prenume adăugat copilului, reprezentând un cuvânt pe care l-am întâlnit azi la Conquiztador (înseamnă cazma, lopată).

Sper doar ca soţul meu să nu aibă obsesii de genul şi să mai adauge şi el vreun nume gen "Salam Ford Focus Beţişoare-de-Urechi", că parcă văd că pe bietul copil îl va chema Banu Android Twinkie Brânzică Jack Daniel's Vitiligo Hârleţ Sprite Samsung Clătite-cu-gem Guild Wars.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

8 comentarii

Vezi comentariile
Flavius
admin
31 decembrie 2012, 05:59 ×

Saracu' pusti...

Reply
avatar
Ada
admin
31 decembrie 2012, 08:08 ×

Asta a fost amuzant :)) Cel putin spre final: Clatite-cu-gem. Daca-i vorba p'asa, prenumele copilului meu va fii: Chestiuță Fufoșită Sexoșenie Pufoșită Zacuscă. Chestiuță pentru că-mi plac chestiuțele. Fufoșită pentru că este derivat de la „fufă” și e înfrumusețit așa de tare, de mă duce cu gându la copilu mea care va fi un înfrumoșițitor, ceva. Sexoșenie și pufoșită pentru că dacă nu-i așa, îl schimb. Zacuscă pentru că sună așa de zacustofilic.
Amin!
Mi-a plăcut postarea. An nou fericit! :)

Reply
avatar
vioreld
admin
1 ianuarie 2013, 04:53 ×

haha :))

Un an nou plin de impliniri,sanatate,bucurii si iubire. LA MULTI ANI!

Reply
avatar
1 ianuarie 2013, 04:54 ×

Sărmanul copil. Ce vină o avea el oare? :))
Eu sunt puțin mai blând. Vreau 5 copii și le pun la toți numele Bere! Intru în casă și strig. Și care o să vrea, o să îmi răspundă. Din 5, 1 tot m-o iubi și pe mine.

Reply
avatar
Stiri IT
admin
2 ianuarie 2013, 07:06 ×

Jack Daniel cred ca e cea mai buna optiune :))

Reply
avatar
Boby
admin
2 ianuarie 2013, 13:08 ×

tu nu eşti cu toate acasă...

Reply
avatar
javra
admin
9 ianuarie 2013, 23:49 ×

Hârleţ e un nume frumos, dar Sincrofazotron e mai rezonant, te umple de respect...

Reply
avatar
Andra
admin
10 ianuarie 2013, 08:07 ×

:))) =)))) vai, bietul copil. mai adauga-i si Peachy :))

Reply
avatar