Primul meu job

E 1 decembrie, aşa că încep această postare urându-le tuturor românilor la mulţi ani!

După aproape o lună în care-am tras chiulul, am reuşit să-mi fac puţin timp să scriu şi pe acest blog. În ultima vreme mi s-au întâmplat multe lucruri şi am avut parte de mai multe schimbări; De două săptămâni m-am angajat în primul meu job mai serios şi de lungă durată, ca distribuitor de pliante după şcoală, iar chestia asta îmi mănâncă tot timpul și toată energia.

De când lucrez mă simt obosită și extenuată, pentru că în fiecare dimineaţă trebuie să mă trezesc mai devreme cu o oră, adică la 4:30 AM, ca să iau de la un birou câteva teancuri super grele de pliante pe care urmează să le împart după ore, merg la şcoală, ies la ora 2 PM, ajung la 3:30 PM în celălalt capăt al Bucureştiului în zona unde trebuie să pun în jur de 3.000 de pliante la fiecare ușă a apartamentelor din blocuri sau în cutii poştale.

Termin toată treaba în jurul orei 7 seara, ajung la 8 acasă, mănânc, fac duş, îmi pregătesc lecțiile și ghiozdanul pentru a doua zi, se face 10, retuşez formularele legate de pliante, mai postez pe site-urile și paginile de Facebook pe care le deţin, se face ora 1:00 şi constat că peste 3-4 ore urmează să mă trezesc şi să o iau de la capăt. Pe lângă asta, mai lucrez şi în weekend-uri şi azi, chiar dacă azi e 1 decembrie, Ziua națională a României, zi declarată d.p.d.v. legal liberă, eu am muncit de la 7 dimineaţa până la 16:00.

Cu toate astea, nu mă simt atât de rău încât să renunţ la slujba asta. Într-un fel, mă simt mândră că muncesc și capăt experiență de pe acum, care va fi utilă la CV. Și sunt ok, chiar dacă colegii mei ajung acasă la ora 2 și singura lor grijă e cu ce să se îmbrace când ies pe undeva sau la ce serial să se uite, ceea ce mă face un pic tristă pentru că situația nu e deloc corectă, dar așa e în viață.

Cel mai rău îmi pare că de când muncesc nu prea mai am timp să scriu pe aici şi, din cauză că nu mai am nici timp liber, nu prea mai am ce să scriu pe aici, pentru că nici măcar nu am timp să analizez anumite lucruri, să mai ies pe undeva, ca să mai povestesc una alta. Da ' nu-i bai. O să încep să învăţ să mă-mpart în mai multe încet-încet.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

5 comentarii

Vezi comentariile
Anonim
admin
1 decembrie 2012, 12:09 ×

:) e frumos ceea ce faci ,idea ,nu job'ul in sine.
felicitari si.. bafta!

Reply
avatar
Rares Daniel
admin
2 decembrie 2012, 00:15 ×

Iti urez la multi ani si doar lucruri bune sa ti se intample, pentru ca meriti.

Rares Daniel ,
o cunostiinta mai veche.

Reply
avatar
Anonim
admin
2 decembrie 2012, 02:01 ×

nu-mi place poza cu tigara de langa post, in rest,
cu totii incepem de undeva...bravo...

Reply
avatar
vioreld
admin
2 decembrie 2012, 03:32 ×

Ma bucur sa aud ca ti-ai luat un job. Iti urez succes si servici' usor.
Si eu am lucrat ieri de la ora 08:00 la ora 20:00 chiar daca a fost 1 dec.

LA MULTI ANI!

Reply
avatar
2 decembrie 2012, 04:17 ×

Este destul de dificil ceea ce faci. Am făcut ceva similar acum vreun an jumătate, diferența era că eu trebuia să conving oamenii să cumpere un anumit ziar, ceea ce a fost un fiasco total, deoarece oamenii nu prea sunt dispuși să mai dea bani pe ceva. Mulți aveau o atitudine destul de agresivă, iar eu trebuia să îmi păstrez calmul. Acesta a fost și motivul pentru care am renunțat la job, îmi era foarte greu să îmi păstrez calmul. Îmi dau seama cât de dificil este, mie mi se părea extrem de dificil și eram în vacanță. La tine e și mai și.
Însă îmi place atitudinea pe care o ai...mândră de faptul că îți câștigi banii prin propriile forțe. Te felicit sincer pentru atitudine!

Reply
avatar