Jocuri pentru timpul liber

De când m-am angajat, apreciez mult mai mult timpul pe care îl am liber, care e din ce în ce mai scurt.

După cele 8 ore pe care le petrec la muncă, ajung acasă și lucrez la site-urile pe care le dețin și încerc să le dezvolt cât mai mult, iar orele care îmi rămân strict pentru mine sunt din ce în ce mai puține.

Astfel că am mai multă grijă cum îmi petrec timpul liber, încât să îmi fie benefic din mai multe puncte de vedere.

Poate că sună pueril, însă în puținul meu timp liber îmi place să mă joc jocuri în genul celui "Bejeweled", adică, mai exact, acele jocuri care îți solicită să faci grupuri de trei sau mai multe elemente de același fel.

Două exemple sunt cunoscutele jocuri de pe Facebook, Candy Crush Saga sau Candy Crush Soda Saga, care sunt chiar preferatele mele și la care am ajuns peste nivelul 1000.

Cred că nu trece zi când să nu mă joc unul din cele două jocuri Candy Crush. Chit că am venit de la muncă la 22:00 și am treabă la site-uri până la miezul nopții, nu pot închide PC-ul până nu termin cele 5 vieți pe care le am la dispoziție pe Candy Crush.

Ceea ce mă atrage foarte mult la jocurile astea e că, pe lângă faptul că au efecte vizuale și auditive foarte plăcute, îți solicită și mintea, deoarece la aceste jocuri ai un număr limitat de mișcări care pot fi efectuate și pe care trebuie să le folosești cu chibzuială.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

1 comentarii:

Vezi comentariile
gabriel
admin
20 august 2016, 12:56 ×

si mie imi plac joculetele astea, mi se par foarte relaxante si parca am mai multa energie dupa ce ma joc putin.
plus ca sunt si foarte competitiv si-mi place sa ajung cu orice pret la un nivel cat mai mare atunci cand ma apuc de un joc, ceea ce ma face oarecum sa ajung dependent de acel joc.

Congrats bro gabriel you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar