Marcant...

Azi am aflat pe propria piele care poate fi cea mai nasoală dimineaţă din viaţa unui om; M-am trezit ca tot omu' harnic, la 12:30 şi după ce că eram puţin în întârziere, am intrat puţin şi pe Facebook. În timp ce dădeam accept la cereri de prietenie, răspundeam la comentarii și făceam alte lucruri, am dat de profilul unui fost prieten. Acolo am găsit un filmuleţ care avea la început anunţul "Warning! This video contains extremely disturbing images". Primu' gând (cu voce tare) al meu a fost:
- Etee, cur. Sigur e vreo porcărie care nu m-afectează în niciun fel şi care-mi mănâncă aiurea din timp. Dar hai să mă uit, că deh, e profilul lui Cutărescu, să văd şi eu la ce se uită el... (nu că mi-ar păsa prea mult).

Şi pentru că mă mânca pe mine curiozitatea între degete, am dat play. Primul minut a fost ok, dar de la 1:07... nici nu pot să explic ce-am simţit când am văzut de la minutul 1:07.

Toată ziua m-am gândit la asta, îmi veneau în minte numa' imagini din filmuleţ. Nici nu e nevoie să zic ce părere am despre "oamenii" care făceau asta. E evident. Şi sunt sigură că de data asta nu-s nebună.

Filmuleţul îl puteţi vedea aici, dar chiar nu vă recomand asta, decât dacă sunteţi siguri că puteţi rezista fără să plângeţi sau să vomitaţi (ceea ce n-am reuşit eu), dacă aveţi experienţă în vizionarea de filme horror şi...curaj, mult curaj. Dacă rămâne cineva cu sechele, nu e vina mea. Eu v-am avertizat.

Morala: Nu mai zgândăriţi profilele foştilor/ fostelor.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

6 comentarii

Vezi comentariile
Anonim
admin
25 mai 2011, 14:15 ×

lol:|

Reply
avatar
Anonim
admin
25 mai 2011, 14:30 ×

Doamneee!!! Este oribil!! Este absolut ingrozitor.M-a bufnit plansul.Cum poti sa iti bati jos de animale in halul asta? De ce? Doar pentru ca sti ca ii esti superior? Eu stiu o chestie: Cateodata animalele sunt mai destepte decat oamenii.Doamne deci este ingrozitor cata cruzme poate exista.:((:((:((:((:((

Bianca(scz nu stiu ce are dar nu pot da comm dupa contul google)

Reply
avatar
Anonim
admin
26 mai 2011, 11:50 ×

mersi poate nu mai dorm la noapte:(( :))

Reply
avatar
26 mai 2011, 13:17 ×

mi-a trecut, nu mai e nevoie de amintiri dureroase.
merci oricum
>:D<

Reply
avatar
mrclaudyu
admin
27 mai 2011, 03:40 ×

m-am uitat cateva fractiuni de secunde ca sa-mi dau seama despre ce-i vorba.... :-s
n-as avea curaj sa ma uit la asa ceva.
O chestie de genu mi s-a intamplat in clasa a9a, cand un coleg a venit la scoala cu un filmulet, despre morga la rusi. N-am mai mancat 2 zile :|
:))

Reply
avatar
Anonim
admin
28 mai 2011, 23:14 ×

Annitu le fac pe amandoua ca sa pot incerca macar sa atipesc la noapte

Reply
avatar