Stând în ploaie ca un copil...

Pare imposibil, dar vremea din ultimul timp e mai sucită decât mine. Până să plec la şcoală era ok afară (cu toate că tuna puţin şi erau câţiva nori pe cer) şi nu mă aşteptam să se schimbe în vreun fel vremea.

Era chiar ok pentru că nu mai era soarele ăla obositor care să-mi bată în ochi şi nici nu mi se mai lipeau hainele de piele din cauza căldurii. În 141, fix cu 15 secunde înainte să cobor, a început minunata şi puţin aşteptata ploaie.

Frate, de mult nu m-a mai prins o ploaie ca asta; Erau nişte stropi mari care făceau să nu se mai cunoască absolut nimic prin geamul maşinii. Pe feţele oamenilor se citea şocul, grija, tristeţea... numa' eu râdeam. Râdeam de ei... pentru că se panichează din nişte nimicuri și pentru că priveau apa ăia de ploaie de parcă era acid sulfuric. Pentru că nu pot să privească partea bună a lucrurilor. În cazul ăsta, a ploii.

În loc să te gândeşti că o să te ude până la chiloţi şi că vei fi răpus de cea mai dură răceală sau că ţi se scurge rimelu' şi-o să arăţi ca o emo tristă, ai putea să te plimbi prin ploaie ascultând muzică, să te bucuri de acest "duş" călduţ ca un copil care iese prima dată în ploaie, să sari în băltoace, să prinzi picăturile cu mâna...

În fine. Peste 8 minute e ziua copilului şi vă urez tuturor o zi cât mai frumoasă. La mulţi ani! La mulţi ani si Copilului Şef (mie).
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

3 comentarii

Vezi comentariile
Anonim
admin
31 mai 2011, 14:23 ×

Chiar ca Copilul Sef. ;))
Las` ca-i bine sa fii asa. :*
Noapte buna si somn usor !

Reply
avatar
31 mai 2011, 14:30 ×

oh da o placere sa stai si sa te plimbi prin ploaie.
La multi ani copile.

Hug&Kiss,ylly

Reply
avatar
mrclaudyu
admin
1 iunie 2011, 06:41 ×

intotdeauna mi-am dorit sa stau intr-o ploaie de vara...... nu am apucat sa fac asta pana acum, desi nu e ceva greu =))
Oricum, esti foarte amuzanta, asta cred ca e unul dintre motivele pentru care vin pe aici :D
La multi ani si tie de ziua copilului! >:D<

Reply
avatar