Mi-am făcut memory box

Oamenii pun din ce în ce mai mult accent pe păstrarea amintirilor, indiferent de tipul lor, plăcute sau neplăcute. Majoritatea fac asta prin păstrarea unor obiecte care au legătură cu anumite persoane din trecut care le-au marcat sau schimbat viața sau... pur şi simplu obiecte ce le aduc aminte de momentele din trecut, la care privesc înapoi cu melancolie.

Eu prefer să păstrez aceste obiecte într-un memory box pe care mi l-am făcut azi. Aici păstrez toate obiectele reprezentative pentru cele mai importante momente, evenimente sau perioade din viaţa mea, adică:


- Un oracol completat de prieteni vechi din copilărie și un oracol completat de colegii de clasă la sfârşitul clasei a VIII-a
- O foaie cu un alfabet "secret" făcut de mine și de verișoara mea, de care eram foarte apropiată în copilărie
- Câteva desene de la Flavius, biletele de tren și de microbuz cu care am mers la el anul trecut.
- O brăţară personalizată numele primei mele iubiri
- O insignă hand-made făcută de un fost amic
- O insigna cu Steaua, care să-mi reamintească de perioada când eram stelistă înfocată (deşi pentru a-mi aminti de acea perioadă este suficient să privesc dulapurile şi pereţii roş-albaştrii făcute de părinţii mei pentru mine)
- O insignă cu Şcoala Generală cu clasele I-IV NR. 109 care îmi permitea să intru în şcoală acum trei ani
-Un spray paralizant primit de la Cosmin, pe care l-am purtat în fiecare zi la mine pentru auto-apărare, după coșmarul devenit realitate
- Un plic care conţine o felicitare primită de Cosmin de Valentine's day.
- Unul din lănţişoarele pereche pe care le-am purtat eu şi Cosmin în timpul relaţiei.
- O hartă pliabilă de la grădina zoologică din Roma în care am pus la presat un trandafir dăruit de Cosmin în acea zi.
- Multe bilete de tren către Vama (Suceava) şi de la Vama către Bucureşti, din dăţile când Cosmin venea la mine.
- O bucată ruptă din balamaua laptopului vechi care să-mi amintească de primul laptop.
- O inimioară fosforescentă care a fost prinsă pe o spiţă de la roata primei biciclete.
- O punguţă de cadouri pe care scrie "Surpriză mare" primită de la Cosmin, care conţinea o pereche de cercei şi o brăţară verde.
- Un pachet de cartonaşe cu W.I.T.C.H., revista mea preferată de benzi desenate pe care mama mea mi-o cumpăra în fiecare lună
- O scrisoare de la cel mai bun prieten al meu, Ştefan.
- Un plic care conţine un portret primit de la Radu de ziua mea, când am împlinit 16 ani.

Cam aste sunt deocamdată obiectele din memory-box-ul meu. Pe parcurs, sunt convinsă că voi mai adăuga şi alte obiecte la fel de reprezentative pentru trecutul meu.

Voi aveţi memory box? Dacă da, ce conţine? Dacă nu, ce aţi adăuga într-un memory box?
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

10 comentarii

Vezi comentariile
Lorena
admin
17 septembrie 2012, 12:06 ×

Stiu cum e...si eu am una si in fiecare zi parca gasesc prin casa chestii pe care sa le pun in ea.Majoritatea sunt vederi de prin tarile in care am fost,bilete de tren sau avion,bratari primite de la cineva drag,bonuri de pe la restaurante de unde am amintiri placute,am o punga de cadouri foarte draga,legitimatia de elev,carnetul de note din liceu,o bricheta de la cineva care mi-a promis ca se lasa de fumat cu data trecuta pe ea:))si multe alte porcarioare:)))Si mereu cand le vad parca imi aduc aminte de acele momente...

Reply
avatar
17 septembrie 2012, 15:47 ×

Nu am avut niciodată un memory box. Nici nu știu dacă aș avea ce să pun în el. Nu prea am lucruri materiale care să îmi stârnească amintiri. Însă mai ai scrisoarea de la mine... la asta nu mă așteptam! Nici nu credeam că o mai ai, să o pui într-un memory box nici atât! M-ai surprins în mod plăcut.
Oricum, e foarte frumos faptul că ai un memory box. Peste ceva timp, când te vei uita la lucrurile puse acolo, îți vei aminti de momentele frumoase din viața ta. De fapt, ori de câte ori te simți tristă, uită-te la acele lucruri. Și vei vedea, fără să vrei un zâmbet îți va apărea pe chip!

Reply
avatar
Alina
admin
18 septembrie 2012, 04:17 ×

Eu am o agenta in care scriu tot ce lucrez si in acelasi timp fac foarte multe poze ca sa am amintiri offf toate prostiile le pastrez ca imi plac amintirile :)))

Reply
avatar
vioreld
admin
18 septembrie 2012, 08:07 ×

Sooper ! Eu nu am un memory box dar prefer sa imi ,,asez amintirile " in fotografii !

Reply
avatar
Duduş
admin
18 septembrie 2012, 11:21 ×

Si eu am un mic memory box.. Pastrez amintiri din timpul relatiei cu EL; desene primite de la colegi. Prima aparitie in revista scolii. Trandafirul primit nde ziua mea si multe alte amintiri placute la care voi vrea mereu sa ma intorc cu drag

Reply
avatar
18 septembrie 2012, 11:21 ×

Ce frumos . Si eu sunt adepta pastrarii amintirilor dar doar acelea pe care le am alaturi de persoanele care inseamna mult pentru mine ..

Reply
avatar
Denis
admin
18 septembrie 2012, 13:29 ×

Eu unul un "memory box" in minte. Oricum, al tau e frumos, foarte multe amintiri ai pastrat... hmm dar spune un pic, e mare ? Ca sunt cam multe :))

Reply
avatar
Alina
admin
28 septembrie 2012, 23:36 ×

Waaaa! Si eu am una dar nu zic ce contine! :P

Reply
avatar
gm
admin
29 septembrie 2012, 11:19 ×

Foarte tare ! Multumim pentru articol.

Reply
avatar