Stop being an Overly Attached Girlfriend

Vorbeam astăzi cu un prieten, Ștefan, care are o aşa-zisă relaţie (pe mess) cu o tipă care e destul de... posesivă, un fel de Overly Attached Girlfriend.

Tipa exagerează în anumite privinţe: vrea ca Ștefan să aibă ochi doar pentru ea, să vorbească doar cu ea, să o lase doar pe ea să-l alinte. Și în contextul în care nici nu s-au văzut vreodată, cu atât mai puţin are dreptul să-i facă toate fazele astea. Prin toate acţiunile pe care le face vrea să spună "Asta e proprietatea mea, luaţi-vă cu toţii labele de pe el, indiferent că îi eşti coleg, colegă, mamă, tata, prieten, prietenă, unchi, mătuşă sau mâna stângă!".

Sunt conştientă că nu e treaba mea, că nu ar trebui să mă bag, însă ţin mult la amicul meu şi nu-mi place să-l privesc cum e prostit în ultimul hal şi cum testiculele lui se află-n poșeta ei. Vorba lui, "dacă ar putea, l-ar înregistra la OSIM (oficiul de mărci înregistrate) , i-ar tatua pe frunte Crina INC şi ar cere drepturi de autor pentru folosirea numelui lui".

E ca şi cum tipa ar deţine un obiect foarte important, un lingou de aur sau ceva asemănător şi nu vrea ca nimeni NIMENI să pună mâna pe el! Mai are puţin şi îi impune la ce oră să intre în casă și la ce oră să se pișe, dar nu mai e mult până acolo, având în vedere că deja ştie să îi comande când să-şi facă temele.

Eu una sunt de părere că într-o relaţie, unul dintre cei doi parteneri nu are dreptul să-i interzică ceva celuilalt. Însă celălalt poate să îşi dea seama la timp că un lucru îl răneşte pe partener şi poate renunţa de bună voie la obiceiul dăunător relației, dacă ţine suficient de mult la acesta. Nu cum făcea un fost de-al meu pe care am să-l folosesc ca exemplu de așa nu: "Cu X nu vorbeşi, cu niciun fost nu vorbeşti, arunci scrisorile de la Y, ştergi numărul lui Z, nu ieşi în parc, nu te duci la bal, nu te duce la rude, da-i ignore lui W, şterge-ţi blogurile ca să ai timp numai de mine, nu posta pe blog, etc".

Aşa ceva nu se face. Astea sunt ordine deja, nici măcar rugăminţi! Iar când nici măcar nu eşti oficial împreună cu cineva şi când nici măcar nu l-ai văzut vreodată, nu ai sub nicio formă dreptul să-i comanzi ceva sau să-i scoţii ochii că nu ţi-a pus >:D<  în prima secundă când a intrat pe mess.
 
Aşa că, fetelor, încetaţi să mai fiţi Overly Attached Girlfriends, nu faceţi decât să îi speriaţi pe bieţii băieţi!
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

6 comentarii

Vezi comentariile
Flyerboy
admin
3 noiembrie 2012, 06:29 ×

Nu e vorba doar de ea, de cea care vorbesti tu. E vorba de toate fetele care fac asa : Frustrate fara jucarii in copilarie. Asta sunt.

Nu ne sperie, ne inspaimanta. :))

Reply
avatar
Alexandru Ionut
admin
3 noiembrie 2012, 09:05 ×

" nici nu s-au văzut vreodată" e mortala :))

Reply
avatar
Muc Roz
admin
3 noiembrie 2012, 15:07 ×

El e de vina :))

Reply
avatar
Alexandra
admin
3 noiembrie 2012, 23:47 ×

Cred ca el nu ar fi trebuit sa accepte de la bun inceput daca stia ca prietena lui e asa.

Reply
avatar
3 noiembrie 2013, 14:57 ×

Săracu' om. Mna, o fi fost lipsit de experiență. Peste un an-doi poate o să își dea seama că trebuie să se impună și el puțin. Nu cât să o rănească, ci cât să îi arate fetei că are și el personalitate, că e om, nu accesoriu. Chiar, mai sunt împreună? Tipul tot așa a rămas? Chiar sunt curios cum au mai decurs lucrurile între ei.

Reply
avatar
Unknown
admin
30 martie 2022, 07:39 ×

How To Make Money On Sports Betting
Online sports betting is available หารายได้เสริม for a febcasino.com whole https://tricktactoe.com/ host of US and European sports betting markets. Some US ventureberg.com/ states, like Louisiana and New Jersey, allow

Reply
avatar