Paşte şi Reînvierea... rap-ului românesc

E Paştele. Ştiţi voi, ziua aia în care se sărbătoresc ceva ani de când Gizăs a înviat, după ce a murit sacrificându-se pentru păcatele noastre, de parcă asta ar avea o logică.Whateva'. Aseară am practicat, la fel toți cre(ș)tinii care se respectă, întregul ritual de a lua lumină de la biserică. Cu bricheta, dar nu contează; că dacă ar fi valabilă vorba "Dumnezeu e sus şi vede", ar trebui ca prea-cinstitul şi prea-dreptul Tată să se ocupe de bieţii flămânzi din Africa, să le arunce un colţ de pâine din splendidul cer, nu să o arunce pe păcătoasa Annitu într-un ciaun cu lavă încinsă împreună cu alţi pângăriţi care-au aprins sfintelelumânări cu necuratele brichete.

Aşa că, acum că e Paştele şi am terminat cu ritualul de spălare pe creier faţă cu apa amestecată cu vopsea de ouă şi rugină de pe bănuţi, putem să ne vedem în continuare de această sărbătoare mirifică, care, pentru unii mai păcătoşi şi necredincioşi ca mine, nu înseamnă nimic altceva decât 3 zile în plus de vacanţă.

Cu toate astea, vă urez un Paşte fericit în care să vi se vopsească ouăle de către cine vreți voi. Aveți totuși și grijă să nu vă îndopaţi prea mult cu mâncare. Că ştiu eu cum sunt românii; dacă pentru mine sărbătorile înseamnă doar vacanţă, pentru majoritatea românilor înseamnă mâncare până la leşin.

În final am vrut să vă pun o piesă în concordanţă cu sărbătoarea pascală, dar la genul de muzică pe care-l ascult eu, singura care merge e asta:
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

5 comentarii

Vezi comentariile
5 mai 2013, 09:32 ×

Urăsc sărbătorile dintr-un singur motiv: cheltuim o grămadă de bani, pierdem o grămadă de timp, ne agităm, ne zbatem, ne enervăm, cumpărăm tone de mâncare și băutură, care ori ne bagă în spital, ori sfârșește a fi aruncată, pentru a ''sărbători cretine..creștinește'' sărbătorile. Frate, dacă tot e sărbătoare, de ce dracu' muncesc mai mult? Nu pot să profit că e sărbătoare și să o las mai chill? Să profit de ziua liberă și să ascult o muzică, să citesc o carte, să îmi vizitez niște rude pe care nu le-am mai văzut de mult, să îmi fac timp pentru copil/copii să văd ce mai fac ei pe la școala aia, să petrec timp cu persoana iubită, să ies la o bere sau un suc...
Mda...mentalitatea fanaticilor mă termină. Ingurgitatul de mâncare grasă și alcool merge mână în mână cu religia în mintea lor. Parcă Dumnezeu nu era dogmă și tradiții, ci iubire și bunătate. Sunt convins că toți devenim mai iertători când avem ghiolhanu' plin de drob, că deh, așa e creștinește.
Bună postare, bună melodie! :*

Reply
avatar
Gorby
admin
5 mai 2013, 09:36 ×

Paste fericit iti doresc si tie!

Reply
avatar
Pietonu
admin
6 mai 2013, 11:36 ×

Iti doresc un PASTE FERICIT chiar daca intram in a treia zi in cateva ore . Sa ai parte de toate.

Reply
avatar
Mucegai Ales
admin
8 mai 2013, 06:31 ×

La muzica asta aluneca oul cu noduri pe gat. Intreg :))

Reply
avatar
Ioana
admin
9 mai 2013, 09:08 ×

Hristos a Inviat! Melodia e perfecta!

Reply
avatar