Cum să faci bani pe internet, din blogging

Mi-am dat seama că peste foarte puțin timp împlinesc trei ani de când am intrat în lumea blogosferei și de când bloggingul a devenit, pe lângă un adevărat hobby care îmi crează plăcere și relaxare, o sursă reală de venit și o modalitate de a face bani pe cont propriu.

Încă din prima săptămână de când mi-am creat primul blog, care mai târziu a devenit un adevărat succes în domeniul site-urilor de divertisment, am fost acceptată la Google AdSense, programul care permite posesorilor  de site-uri și/ sau bloguri să obțină venituri prin afișarea de anunțuri publicitare (bannere, afișe etc).

Într-adevăr, Google AdSense a reprezentat cea mai eficientă metodă de a face bani pe internet, însă nu singura; De-alungul celor trei ani de blogging, am descoperit și alte metode de a face bani pe internet prin intermediul blogului și nu numai.

Un alt exemplu este găsirea unor întreprinzători care doresc promovarea bunurilor sau serviciilor pe care le prestează pe site-urile mele. Adică, ipotetic, Ion Popescu are o firmă de construcții și dorește să-și facă cât mai cunoscute serviciile, așa că apelează la mine pentru ca eu să-i afișez pe o perioadă limitată un banner reprezentativ firmei lui. Dacă metoda banner-ului afișat pe site nu este avantajoasă pentru anumite firme, întreprinzătorii mă pot contacta pentru a le scrie un articol publicitar (numit advertorial) în care să le promovez serviciile, contra unei sume de bani.

O altă sursă de venit pentru bloggeri este asemănătoare celei precente, și anume site-ul e-advertising.co, care oferă bloggerilor oportunitatea de a intra indirect în contact cu întreprinzătorii doritori de promovare, site-ul reprezentând unul dintre cei mai buni și de încredere intermediari între bloggeri și patronii care vor să-și promoveze firmele.

Așadar, dacă ești un blogger cu ambiție, spor la făcut bani!
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

5 comentarii

Vezi comentariile
Pato Basil
admin
25 iunie 2013, 15:06 ×

tocmai am renuntat la adsense :)

Reply
avatar
25 iunie 2013, 15:25 ×

@Pato, Eu tocmai azi am luat 79€ de la AdSense :D

Reply
avatar
vioreld
admin
26 iunie 2013, 01:35 ×

Prin GoogleAdsense nu am luat bani pana acum fiindca monetizarea este foarte lenta. Dar de cateva luni bune scriu pentru e-advertising si saptamanal scot niste bani de la ei :)

Reply
avatar
cotos
admin
27 iunie 2013, 01:35 ×

Spor sa aveti. Deocamdata raman ferm pe pozitie, si zic nu unor siteuri de gen.

Reply
avatar
Pato Basil
admin
27 iunie 2013, 12:22 ×

Felicitari, la mine nu prea functioneaza.

Reply
avatar