Mi-am luat laptop

Pentru că îmi petrec majoritatea timpului la calculator, îmi doream de mult un laptop nou care să funcționeze cum trebuie și care să-mi permită să-mi fac treaba liniștită și fără să fiu nevoită să convoc toți sfinții.

Cum zilele treceau super repede şi trebuia să strâng cât mai mulţi bani ca să mă asigur că prind un laptop bun la reducere de Black Friday, am încercat mai tare ca de obicei să fac din orice lucru o mică sursă de bani, am început să vând toate lucrurile care nu-mi erau indispensabile, chiar dacă erau lucruri care îmi plăceau mult (cărţi, căşti, dicţionare, CD-uri, etc).

Am ajuns astfel, ca cu o zi înainte de Vinerea Neagră să strâng 1.400 lei, 800 fiind doar din ultimele articole plătite de pe site-uri şi din reclamele de pe Facebook şi blog, iar 150 împrumutaţi pe ultima sută de metri de la Ştefan, cel mai bun prieten, ca să mă asigur că găsesc un laptop ieftin şi bun la reducere de Black Friday.

Am simțit că ziua de joi a trecut cât două săptămâni. Dacă întreaga săptămână a fost mai ok şi doar am stresat pe toată lumea din jur cu stresul meu (deşi mă străduiam să nu pun suflet şi să nu îmi fac speranţe), joi am explodat. Aveam atacuri de panică, aveam o energie excesivă pe care nu aveam cum s-o consum din cauza stresului, îmi făceam scenarii panaroice: "ce-o să mă fac dacă nu găsesc un laptop ok? Cum o să-mi continui activitatea în blogging? Cum o să-mi fac temele pentru şcoală? O să îngheţe soarele şi-o să ardă cerul dacă Annitu nu îşi cumpără cât mai repede un laptop şi mai aşteaptă un an, până la următorul Black Friday". Aşa că am decis să mă culc puţin şi să mă trezesc seara, ca la 00:00 să pot intra pe toate magazinele online să văd dacă laptopul pe care-am pus ochii intră la reducerile de Black Friday.

M-am trezit pe la 21:00 din cauza coşmarurilor în care nu reuşeam să-mi îndeplinesc măreţul vis, am mai cercetat pe site-uri specializate şi chiar pe la ora 23:00 am găsit laptopul pe care-l vroiam, fără reducere de Vinerea Neagră, la 1.250 lei, deci deja nu mai avea rost să aştept miezul nopţii. Am stat însă, cu speranţa că poate Gizăs a terminat de hrănit toţi copiii săraci, de oprit toate crimele ce sunt pe cale să se comită şi-a făcut planuri mari cu mine, ca de Black Friday sa reducă şi mai mult preţul laptopului dorit, ca să-mi rămână bani eventual şi de haine de iarnă. Dar se pare că m-am înşelat, copiii tot flămânzi au rămas, crime tot s-au comis, şi laptopul tot la 1.250 lei a rămas...

Aşa că mi-am achiziţionat laptopul pe care mi-l doream, Acer Aspire E1-531-B9604G50Mnks cu procesor Intel® Pentium® B960 1.90GHz, 4GB, 500GB (de 5 ori mai bun de ce aveam înainte) de pe PC Garage.

Şi-aşa am ajuns să fac postarea asta în doar 11 minute, fără să fiu nevoită să folosesc On-Screen Keyboard, fără bătăi de cap şi fără sticle de 2L în spatele display-ului care să-mi susţină laptopul să nu se turtească ca o plăcintă.

Asta e o imagine cu starea laptopului vechi (Acer Extensa 5220) şi laptopul pe care-l am acum.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

7 comentarii

Vezi comentariile
4 decembrie 2013, 06:18 ×

Ce drăguț e! Felicitări, să-l stăpânești sănătoasă. E de apreciat că ai reușit singurică să strângi banii pentru un laptop. Sunt super mândru de tine. Să te bucuri de el cât mai mult. Luv yaa!! >:D<

Reply
avatar
Anonim
admin
5 decembrie 2013, 11:21 ×

Wow, eşti un exemplu. Felicitări! :)

Reply
avatar
Anonim
admin
10 decembrie 2013, 23:04 ×

bravo...

Reply
avatar
Ioan Mihai
admin
14 decembrie 2013, 11:09 ×

Felicitari! E bine ai reusit sa strangi. Eu ma chinui destul de mult.

Reply
avatar
mucroz
admin
23 decembrie 2013, 00:10 ×

Felicitari, eu nu reusesc sa strang banii.

Reply
avatar
Adi
admin
15 ianuarie 2014, 08:36 ×

Ma regasesc si eu in articolul tau. Si laptopul meu tot din banii proprii e luat. Totusi am o intrebare.. cum a ajuns laptopul vechi in starea aia ?:))

Reply
avatar
FCC
admin
23 ianuarie 2014, 06:29 ×

:))) vai saracul laptop vechi :)) cum sa fie tinu saracul de sticle de 2 L?! Hai ca pe asta n-am mai vazut-o pana acum :))) tare :)))

Reply
avatar