De ce să-ţi înscrii copilul la dans

Eşti părinte şi vrei ca cel mic să crească cât mai disciplinat şi să aibă activităţi care să îl ajute să se dezvolte frumos? Înseamnă că ştii deja că nu este bine să-ţi laşi copilul să-şi petreacă foarte multe ore la calculator sau cu ochii în televizor, atât pentru sănătatea lui, cât şi pentru dezvoltarea lui, care vor avea de suferit pe viitor. Atunci, cel mai recomandată activitate extraşcolară la care poţi să îţi înscrii copilul este dansul.

Este ştiut că dansul este o activitate care ajută eliberarea stresului zilnic, modelează corpul foarte frumos, ajută la disciplinare şi la îmbunătăţirea posturii corpului. De asemenea, efectuat de mic, dansul are numeroase efecte asupra copilului tău care îl vor ajuta să se dezvolte frumos şi sănătos.

Dacă îl înscrii pe cel mic la cursuri de dans pentru copii, la petrecerile prietenilor săi el va fi în centrul atenţiei şi va fi admirat că dansează precum acei dansatori de profesie sau precum vedetele talentate pe care le admiră. Cu ajutorul dansului, copilul tău va consuma energia într-un mod constructiv, dar şi distractiv şi îşi va face cu mare uşurinţă noi prieteni care au aceleaşi interese ca şi el. Astfel, va învăţa de mic să comunice fără probleme cu cei din jur şi nu va avea probleme cu încrederea în sine.

Totodată, cu ajutorul cursurilor de dans, copilul tău va învăţa de mic să-şi dezvolte latura creativă, să iubească arta şi muzica şi îl vor ajuta să-şi contureze personalitatea de mic şi să-şi petreacă timpul liber într-un mod constructiv şi relaxant.

Dacă îţi înscrii copilul la cursurile de dans speciale pentru copii, el va beneficia de atenţia şi grija dansatorilor profesionişti, cu experienţă de mulţi ani în spate, care sunt specializaţi în acest sport şi care îi vor da cele mai bune sfaturi, îi vor arăta cum să efectueze fiecare mişcare şi vor avea grijă ca cel mic să se distreze pe cinste, astfel încât să vină la cursurile de dans cu plăcere!

De asemenea, este recomandat să îţi înscrii copilul la astfel de cursuri de dans pentru copii, deoarece ele sunt benefice şi pentru sănătatea celui mic, pentru că dansul ajută la creşterea rezistenţei fizice, îi creşte imunitatea, sănătatea este mai uşor de menţinut şi îi crează o stare de bună-dispoziţie care îl va ajuta să se concentreze mult mai uşor şi în celelalte activităţi pe care copilul tăul le efectuează în restul zilei (precum şcoala, temele sau lectura).

În plus, copilul tău va învăţa cum să îşi coordoneze mai bine mişcările, deoarece dansul îi va îmbunătăţi reflexele şi îi va dezvolta echilibrul corpului, lucruri ce îl vor ajuta pe cel mic la celelalte sporturi pe care le practică.

Astfel, decât să îţi laşi copilul să-şi petreacă întreg timpul liber în faţa calculatorului sau în faţa televizorului, lucruri care sunt dăunătoare pentru sănătatea copilului tău, mai bine să apelezi la activităţi care îl ajută pe cel mic să se dezvolte fromos, să crească sănătos şi să încerce din toate câte puţin.
Următoarea postare
« Prev Post
Postarea precedentă
Următoarea postare »

1 comentarii:

Vezi comentariile
Iulian
admin
24 noiembrie 2014, 03:20 ×

Mie mi-ar trebui cateva ore de dans...chiar daca in articol e vorba despre copii. Cand e vorba de dans ma retrag subtil mai in spate deoarece ma misc ca o scandura.

Congrats bro Iulian you got PERTAMAX...! hehehehe...
Reply
avatar